Priser

Priserna i webbutiken visas inklusive moms. I kassan ser du den totala summan och momsen specificerad.

Frakt

Vi tillämpar fri frakt inom EU. OBS! Vid frakt utanför EU kontakta oss per mail innan köp – info@korphult.se.

Leveransvillkor

Vi levererar din order så snabbt som möjligt, vanligen inom 2-4 arbetsdagar.

Betalningssätt

I Korphults webbutik betalar du med Swish. I kassan finns instruktioner om hur du ska göra. OBS att du också ska läsa och godkänna köpvillkoren där.

Ångerrätt och bytesrätt

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt från den dag du mottagit produkten. Återsänder du en vara får du pengarna tillbaka för produkten så snart vi mottagit och godkänt den. Du står själv för fraktkostnader vid returen. Varan skall vara i samma skick som när du fick den. Vi krediterar inte varan förrän den är oss tillhanda och godkänd som retur. Vid byte och återköp är det viktigt att du först kontaktar oss via epost: info@korphult.se

Reklamationer

Vi säljer huvudsakligen vinyl- och CD-skivor samt böcker och har sedan starten 2014 haft extremt få reklamationer. Om oturen ändå skulle vara framme ska du återsända produkten till oss. Godkända reklamationer ersätts med ny produkt och du får dessutom ersättning för dina portokostnader.

Personuppgifter

Webbutiken ansvarar för de personuppgifter kunder lämnar till oss. Dina uppgifter lämnas inte ut till någon annan, utan uppgifterna kommer att användas för att behålla kundrelationen. För att ändra någon uppgift eller bli borttagen ur registret är det bara att kontakta oss.

Övrigt

Vid beställningar utanför EU ansvarar kunden för tillkommande kostnader, t ex tullavgifter och lokala skatter.

Företaget bakom webbutiken är

Korphult Kompani AB
Glimmingevägen 13
263 71 Jonstorp
Org.nr: 556522-2527
Epost: info@korphult.se